Koplampen

Polijsten

€60.- per koplamp

IN HET KORT

Het schuren en polijsten van uw koplampen!
Doffe koplampen? bij een APK keuring kan de auto worden afgekeurd!
Veiligheid voorop: Doffe koplampen zorgen voor een mindere lichtopbrengt!
Wij herstellen de koplampen waardoor de koplampen weer door de APK komen en als nieuw eruit zien!
Duurzame Bescherming: Na schuren & polijsten brengen we een nieuwe coating aan om toekomstige schade te voorkomen.

Doffe koplampen?


Bij Car Unlimited begrijpen we het belang van goed werkende en heldere koplampen voor zowel uw veiligheid als het esthetische aspect van uw auto. Onze gespecialiseerde koplamp herstel service herstelt doffe of verouderde koplampen naar hun oorspronkelijke staat. Veiligheid en zichtbaarheid staan voorop, aangezien koplampen cruciaal zijn voor nachtelijk rijden. Daarnaast bieden we esthetische verbetering, waarbij beschadigde koplampen niet alleen functioneel worden hersteld maar ook het uiterlijk van uw auto verbetert.
Ons ervaren team is deskundig in het aanpakken van verschillende koplampproblemen, zoals krassen en dofheid. De koplampreparatieprocedure begint met een grondige beoordeling van de aard en omvang van het probleem. Vervolgens kiezen we een op maat gemaakte aanpak, passend bij het specifieke probleem, en voeren we de nodige herstelwerkzaamheden uit, zoals het verwijderen van krassen en het polijsten van doffe oppervlakken.
Tot slot voegen we een beschermende laag toe om de herstelde koplampen te behoeden voor toekomstige schade. Met Car Unlimited kunt u vertrouwen op een veilige, esthetisch verbeterde, en duurzaam herstelde koplampen.

Uitmuntende kwaliteit.

Geef uw auto de zorg die het verdient, spik en span!
Vraag offerte aan
Vragen? Stel ze ons!

VEEL GESTELDE

VRAGEN

Waarom zijn heldere koplampen belangrijk uw auto?
Goed werkende koplampen zijn essentieel voor veilig nachtelijk rijden en verbetert zowel de functionaliteit als het esthetische aspect van de auto.
Is elke koplamp nog te herstellen?
Het hangt af van de aard en de mate van schade aan de koplamp. Dit zullen we altijd ter plekke beoordelen of een test spot maken.
APK afkeur?
een doffe koplamp kan een reden kan zijn voor afkeur tijdens de APK-keuring. Doffe koplampen kunnen de lichtopbrengst verminderen en daardoor de zichtbaarheid op de weg belemmeren, wat een veiligheidsrisico vormt

Waar

kunnen

wij

u

bij

helpen?

Of bel ons!

STAAT

UW VRAAG

ER NIET TUSSEN?

Stel hem dan gerust via het onderstaande vragenformulier.